Kinesiologie

Heel wat jaar werk ik met plezier in mijn praktijk voor toegepaste Kinesiologie.
Een holistische methode die door middel van spiertesten de onbalansen in het lichaam opzoekt. Denk daarbij aan fysieke klachten, allergieën of voedselovergevoeligheid, concentratieproblemen, stress gerelateerde klachten, emotionele onbalansen, etc.

Begrijp je niet waarom je last hebt van bepaalde klachten, wil je meer inzichten, je bewust worden wat er achter de klacht zit?
Dan kan een Kinesiologie behandeling je daar heel goed bij helpen. Zowel bij volwassenen als bij kinderen kunnen de onderliggende oorzaken onbewust zijn. Je eigen lichaam geeft, door middel van de spiertesten, aan wat die oorzaken kunnen zijn. Met behulp van verschillende methodieken kunnen we het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer activeren.

dõTERRA als ondersteuning
Ik werk met de essentiële oliën van dõTERRA, tijdens de behandelingen. Door middel van verdamping, ruiken aan een olie, één of meerdere accupressuurpunten masseren met een druppel olie is heel heilzaam en ondersteunend.

Kinesiologie bij allergieën
Allergieën voor voeding, ongeacht leeftijd, kan uitgetest worden en ook worden behandeld.
Mochten jij of je kind met klachten rondlopen dan zou een kinesiologie behandeling je goed kunnen helpen.

Ook zo’n last van een jeukende ogen, niezen, vol gelopen holtes, benauwdheid? Een kinesiologie behandeling kan ervoor zorgen dat je van de lente en de zomer, zonder deze klachten, kan genieten.
De tijd voor een behandeling is de maanden voordat de pollen uitbreken (januari/februari).

Kinesiologie bij baby klachten
Sinds ik met de babyyoga en massage bezig ben merk ik dat de kleintjes vaak reageren op voeding en/of overprikkeld raken door hun omgeving. Ook de stress van de moeder, tijdens de zwangerschap of bevalling kan invloed hebben. Of juist de onzekerheid in die eerste periode met de baby,
je kindje voelt jou feilloos aan.
Met kinesiologie is de oorzaak goed op te sporen en kan een behandeling voor jou en/of je baby heel heilzaam zijn.

Als je borstvoeding geeft is het heel makkelijk uit te testen waar je baby heftig op reageert. Door die voedingsmiddelen (tijdelijk) te laten staan kunnen klachten als darmkrampjes, onrustig zijn, niet in slaap komen worden aangepakt en sterk verminderen of verdwijnen.


De praktijk is geopend;
maandag 14.00 – 18.00 uur
dinsdag 11.00 – 18.00 uur
donderdag 11.00 – 18.00 uur
vrijdag 11.00 – 18.00 uur

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of stuur een mail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schuiven naar boven