Dreumesyoga

De yoga voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud is heel speels.
Samen ben je in beweging, samen heb je een intensief contact waarbij speelse yoga oefeningen centraal staan. 
De yoga oefeningen zijn vaak gekoppeld aan dieren zodat het voor de kinderen herkenbaar is. Veel oefeningen worden gedaan met behulp van liedjes en versjes. Dat helpt de dreumes om oefeningen te herkennen.

In de dreumesyoga komen oefeningen voor die inspannend zijn en de spieren helpen bij hun ontwikkeling en ze sterker maken. Maar er zijn ook zeker oefeningen waarbij jij je kind uitnodigt om volledig te ontspannen.
Ook gaan we aandacht besteden aan wat massage oefeningen. Begeleid met liedjes is dat een heerlijke manier voor je dreumes om de spanning uit zijn/haar lijfje los te laten .

Je dreumes leert met de yoga heel veel over zijn/haar eigen lichaam, wordt meer en meer bewust van zichzelf.
Ook wordt de concentratie en coördinatie vergroot. Je dreumes zal meer zelfvertrouwen ontwikkelen door iedere keer weer een stapje verder te gaan in de oefeningen en te voelen dat het met wat hulp (of zonder hulp) steeds meer kan.

Het belangrijkste is dat jij en je kind plezier beleven om op deze manier samen bezig te zijn. Presteren is absoluut niet van belang!
Je blijft altijd naar je eigen kind luisteren, kijken en invoelen. Jonge kinderen kunnen heel goed aangeven wanneer ze iets niet prettig vinden of wanneer het genoeg is. 
Je gaat nooit over de grenzen van je kindje heen!

De lessen worden in cursusblokken van 5 lessen gegeven en duren drie kwartier.
Ben je enthousiast geworden? Geef je dan op voor een proefles! 
En kom samen ervaren hoe leuk de dreumesyoga is.

Schuiven naar boven